Deník běhny- jsem ostuda

 

23.3. výběh číslo 1

Stav 70 kilo !!! To jsem měla naposledy po porodu (ale to už nemohou být poporodní kila!!! na to už uběhlo příliš mnoho let).

Centimetry mi ubyly pouze přes prsa a obvod stehen mám jako před 20 lety obvod pasu:-(

Jsem tlustá, moje BMI je tragédie, poměr tuků a svalů zhrozilo při měření i holky ve studiu, kam chodím na power plate a vacushape. Asi se budu muset zamyslet nad svým stravováním. Větrník k obědu nebude ten správný poměr živin, ani když to doplním mini špičkou!

Konečně jsem poprvé vyběhla. Vzala jsem si s sebou psa a malého synka- cyklistu. V lese jsem jim ještě stačila, protože Betty (pes) běhala do keříků a měla moc práce mimo cestu. Willie (syn) musel tlačit kolo i do menších kopečků, takže jsem byla skoro pořád první já i s přestávkami na vydýchání.

Na polních cestách jsem jim pak už nestačila, tak jsem jen tak běžela a užívala si hudbu v uších, neustále nandavala vypadnuvší sluchátka a kvitovala jsem svůj trénink v Idealbody přes zimu. Je znát, že jsem jen neležela za pecí, to bych dělala určitě mnohem více přestávek.

Na konci běhu jsme ve vsi potkali dalšího psa, Betty se chtěla kamarádit, pes však nikoliv. Tak jsem ji připnula na vodítko a zkoušela běžet zbytek trasy s ní. Kdyby běžela po mé levici, tak by to šlo. Chce to trénink.

Těším se na změnu času, kdy bude vidět i večer a já budu mít větší prostor na tréninky. Už další kamarádka slíbila, že začne s tréninkem na čtvrtmaraton, to je skvělé.

Další trénink plánuji na víkend, dřív to nestihnu. Mezitím to proložím 3x tréninkem ve studiu www.idealbody.cz a budu si hlídat své stravování. Slibuji! Běhu zdar:-)