Po doběhu :-)

Tak tedy - třetí ročník je za námi. Ještě v sobotu večer jsem nebyla přesvědčená o tom, že bude další ročník. Ale v neděli ráno to bylo trochu lepší, v pondělí jsem začala mluvit o tom, že sestavím štafetu a poběžím s holkami z registračky, že se prostě prostřídáme!

Pak se mi to začalo líbit víc a víc, hlavně když jsem se viděla na fotkách, kde na některých vypadám jak v pátém měsíci tehotenství.

Ale chtěla jsem napsat toto: děkuji všem, kteří ráno v 6 vstali a přišli nám pomoci jako dobrovolníci. Že jste stáli na určených stanovištích a pracovali jako o život. Za svačinu a tričko. Moc děkuji a vážím si toho. Vynasnažím se, aby příští rok bylo trochu lépe a já mohla rozdat i nějakou tu mzdu za tuto práci, slibuji!

Děkuji všem, kteří si obuli tenisky a stoupli si na start. Děkuji všem, co se starali o běžce na trati, ať už jim bylo dobře a běželi nebo jim bylo zle a leželi. Děkuji všem za reakce, které přicházeli už v průběhu závodu a i po něm, veskrze kladné (jedna negativní se nepočítá). Děkuji všem za náměty, které jsem si poznamenala a které příští rok zakomponuji do příprav.

Teď mě ještě čeká milá povinnost předat cenu Píseckých postřehů ve čtvrtek, máme sraz se všemi, co chodili na naše pravidelné tréninky a vyhlásíme nejpilnějšího člena a ten dostane krásnou cenu právě od Vydavatelství Píseckých postřehů a ještě k tomu i tenisky na další závod od veteránského šampiona a nyní i čerstvého Mistra ČR Václava Šejbla.

Přemýšlela jsem docela dlouze o tom, co mi vlastně dává pořádání Královského maratonu. Díky němu jsem zjistila, kolik mám přátel. Díky němu jsem založila neziskovou organizaci, díky neziskovce jsem založila Královskou školku, a díky všemu tomu se chystám spustit další projekt, abych si vychovala nástupce, co nejvíc nástupců:-) 

Takže na to, že jsme takový malý jihočeský maratůnek, mi to přineslo opravdu hodně. A troufám si tvrdit, že nejsem sama, kdo by toto mohl říci. Chci ještě jednou poděkovat každému, kdo přiložil ruku k dílu, to, že se o našem závodě říká, že je skvělý a atmosféra na něm naprosto úžasná, je hlavně zásluha vás všech:-)