Už se to blíží:-)

Kdyby mi někdo  řekl před 7 lety, že budu pořádat závody v běhu, budu na něj koukat jako na blázna. Já, proč já? Vždyť já neuběhnu ani kilometr v kuse?:-)

Letos pořádáme již 6.ročník, já sama už jsem byla třikrát na závodě ve Strakonicích, kde běhám trasu 3,3 kilometry. Jsem sice neustálý začátečník, ale v pořádání Královského maratonu se docela zlepšujeme. Běhání mi pořád moc nejde, ale nevzdávám to.

Ani s tím pořádáním to nevzdávám, letos se vracíme k původní trase, snad dostaneme všechna potřebná povolení k uzavírce, to je vždy adrenalin až do konce, ale zase si říkám, že bychom mohli běžet i bez těch všech razítek. Jako načerno, prostě bez označení trasy, po paměti:-) Stejně ale na všechny ty úřady donesu projekt, zaplatím razítka a čekám. 

Ten svůj závod asi nepoběžím ani letos, běhám si po lese maximálně 3 kilometry a ještě ne v kuse, takže já potřebuji tolik času, že by se mi vrátili všichni závodníci do cíle a já bych byla někde na trati s vyplazeným jazykem a bolavým bokem:-) a to si nemůžu dovolit, krom toho jen během příprav ten den ráno nachodím a naběhám 10 kilometrů, takže večer ani na koncer MIG21 nepůjdu, protože tam nedojdu.

Snad to závodníci pochopí.

A dnes mě opravdu potěšili ve Vimperku. Královská školka se rozšiřuje, ve spolupráci s firmou Rohde&Schwarz, a dnes jsme měli jednání, stavba školky zahájena a já tam přinesla plakátek na maraton, jako ať si zaměstnanci přijdou zaběhat. A paní na mě kouká a říká: "Zrovna tady řeším přihlášky, že bychom jeli, zakládáme tady běžecký oddíl:-) a vy taky běžíte, jo? "

A já na to, néééééé, já to pořádám:-)