Vyhlašuji hon na razítka

I vyrazila jsem s deskami v podpáždí na Městský úřad odbor dopravy v Písku. Pěkné desky jsem měla plné plánů, od pana projektanta. Na všech těch papírech byla spousta značek, kterak plánujeme uzávěku, od kdy do kdy, že s tím souhlasí i na policejním dopravním inspektorátu.

Šla jsem tam zvesela, jako včera náš mladší syn poprvé do školy. 

Pěkně jsem pozdravila a poprosila o nasměrování na kompetentní osobu. A pak už to jelo. Tady to vyplňte. Jo  vy nemáte potvrzení od Městských služeb. Tak to si sežeňte a pak nám to sem dvakrát přineste, poplatek zaplaťte, nashedanou.

Na parkovišti před úřadem mě blokovalo auto na blikačkách. Dítě čekalo poprvé v družině. To už jsem moc veselá nebyla. A tak jsem si po dvaceti minutách čekání řekla, že s hodnou holkou je konec. Zavolala jsem na Městskou policii, ať přijedou a problém vyřeší, že jsem především matka a že to považuji za vrchol hulvátství, že takhle někdo může parkovat a omezovat ostatní. Strážníci přijeli a skutečně vše docela rychle vyřešili, našli někoho, kdo zná toho, komu patří auto. Paráda!

Mezitím jsem telefonovala. S projektantem taky. A toho se Jarušky sželelo (já mám takové štěstí), že v pátek obejde všechna zbylá razítka (ještě potřebujeme souhlas Správy a údržby silnic - neboť značku na jejich komunikaci umístit chceme) a Městských služeb, že s tou naší navrhovanou uzávěrkou nemají problém. Proč by také měli, no ne? Městské služby jsou jedním z nejdůležitějších partnerů našeho závodu. Vloni fungovali naprosto perfektně a letos budou určitě zase.

Takže v pátek předám všechna lejstra zpět projektantovi (kdybyste někdy potřebovali uzavřít půlku města, Ing.Jiří Hanzl vám to skvěle namaluje) a on to za mě obejde. Já bych hrozně chtěla , aby se Královský maraton uskutečnil a kdybych se setkala s nějakou překážkou ve formě chybějícího razítka, mohla bych křičet a vše ohrozit:-):-)

I naši stavbu vyřizoval na všech úřadech manžel, já jsem tam došla jednou pro razítko, hned ve dveřích jsem pronesla vtip o tom, že ti úředníci dnes - hrůza - přišlo mi to vtipný, že jo ?:-) a stejně jsem se nepoučila!

Krásný den všem:-) Jarka